« home
Overzichtscursus Medisch, overzicht en actualiteiten

Datum:vrijdag 26 november 2021 inloop 12.30 uur, aanvang cursus 13.00 uur, einde 17.30 uur, inclusief tweemaal een kwartier pauze
Punten:4 PO juridische opleidingspunten logo NOvA 4 PO punten
Docent(en):  mw. mr Marjon Peeters
Prijs:€ 280,- exclusief btw, inclusief broodjes-lunch, fruit en koffie/thee en inclusief de digitale reader
Deelnemers:maximaal 25 plaatsen voor advocaten
Locatie:Eenhoorn Congres Center Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort


Op 26 november 2021 gaat Marjon Peeters in op medische aspecten in het vreemdelingenrecht, meer in het bijzonder de artikel 64 Vw procedure.

Tijdens het eerste deel van de cursus wordt aandacht besteed aan de relevante regelgeving, hoe moet worden omgegaan met een medisch advies en het van toepassing zijnde tuchtrecht.

In het tweede deel van de cursus zal worden ingegaan op de actuele stand van zaken in de nationale jurisprudentie, het EHRM en de procedure die loopt bij het HvJ EU naar aanleiding van de door de rechtbank Den Bosch gestelde prejudiciële vragen.

De cursus is geschikt voor zowel ervaren als niet ervaren vreemdelingenrecht advocaten. Inbreng van casussen vooraf wordt gewaardeerd!

Na de cursus wordt een certificaat toegezonden dat geldt als bewijs voor deelname.

Puntwaardigheid: het Cursusbureau Vreemdelingenrecht is een door de NOvA erkende opleidingsinstelling voor de advocatuur. Je tekent tijdens de cursus de presentielijst en je ontvangt na afloop je bewijs van deelname waarop het cursusprogramma wordt vermeld. Voor deze cursus krijg je vier PO juridische opleidingspunten toegekend. Je bewaart het bewijs van deelname en je geeft dit op bij je jaarlijkse controle (CCV) van de NOvA.

Schrijf je in voor deze cursus door te klikken op de knop 'download het inschrijfformulier hier', die hieronder staat. Je downloadt dan een inschrijfformulier in docx-format dat je ingevuld naar ons kunt mailen of faxen. De contactgegevens staan op het formulier en ook op deze site.

download het inschrijfformulier hier »Op onderstaande kaart kun je zien waar de locatie van de cursus is te vinden.Cursusbureau Vreemdelingenrecht Klachtenprocedure »
Algemene voorwaarden »
Contact:

t: 0343 410 329
f: 0343 574 622
e: info@cursusbureauvreemdelingenrecht.nl
a: Dijkstraat 3, 3961AA Wijk bij Duurstede, Nederland
r: KvK 69648409

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons via de bovenstaande contact gegevens. We staan je graag te woord.